onsdag 20 mars 2013

Buzzar om Valio Onni- Välling

För att läsa det jag tidigare skrivit om Valio Onni kampanjen så klicka här.

Nu har vi testat tre av vällings smakerna från Onni. Ris, Havre och Majs. Fördelen med dessa tre är att de är glutenfria, så de är skonsammare om barnet har en känslig mage. Vi äter vällingarna som morgonmål och Tilde byter gärna bort bröstet mot en Valio Onni välling.

Så här kan det se ut när man har att göra med små provsmakare:
Risvällingen är favoriten just nu

Produkten innehåller både vitaminer och mineraler

Tilde kan inte vänta på att få öppna dagens portion!

Alla Valio Onnis Vällingar är ätklara och kan ges endera rumsvarm eller uppvärmd. Vi har kört på rumsvarm för enkelhetens skull. Vill man värma vällingen ska man dock komma ihåg att förpackningen inte tål att värmas i mikron så det är att hälla över vällingen i flaskan eller annan behållare innan man ställer in den i mikron. Vattenbad går däremot att göra i egen förpackning. Vällingarna är baserade på mjölk och rekommenderas från 6 månaders ålder (ris- och majsvällingen redan från 4 månader).

Tack för mej!

Poängen med buzzador
är att man ska dela produktionformation med sina vänner, och om vännerna gillar det och fortsätter köpa produkten, så ska det på så sätt öka försäljningen. Med produktionformationen får jag dessutom några prover, så man faktiskt ska få testa produkten och säga vad man tycker om den.

För mer information om Buzzador kan ni gå in här. Och ifall ni också vill börja buzza så klicka på länken så blir jag (Shantina) den som rekryterat er. Det kostar inget att bli medlem och det är inget tvång att delta i en kampanj om man inte är intresserad! 

2 kommentarer:

  1. majs e också från 4 månader , havre o fyrkorn från 5månader. majs e favorit jär, men vi ha int pröva all helldä :)

    SvaraRadera
  2. Vilken fotomodell, sötnosen! <3

    SvaraRadera